marți, 23 iulie 2013

Esec


    In viata avem parte de mici batali in fiecare zi. Ne luptam cu somnul ca sa ne trezim la timp pentru munca, ne luptam cu dorinta de a manca inca o briosa, cu presiunea la care ne supunem singuri, cu dorinta de a mai fuma o ultima tigara, de a bea mai multa cafea desi ne-am atins limita de mult
     De cele mai multe ori castigam aceste batalii, ajungem la timp la munca, ne rezumam la o singura briosa, renuntam la tigari, la a 3-a ceasca de cafea, dar ce se intampla cand pierzi o batalie mai importanta?Cand dupa multi ani pierzi un joc pe care mereu il castigai? Cand regulile se schimba, jocul se complica, victoria nu mai este asa usor de atins.
     Viata are metodele ei de a ne invata anumite lucruri, de o buna periodata de timp se incapataneaza sa imi arate ca desi am luat cazaturi dupa cazaturi, pot sa mai rezist inca o data. Asa ca iata-ma, acum, din nou "picata-n fund", gandindu-ma pe ce drum sa o mai apuc de data asta.
      Mai arunc o ultima privire la ce m-a adus in situatia asta si imi vad de drum. Poate ca regulile sa schimba constant si ajungi sa iei multe cazaturi, dar o viata fara greutati nu ar mai fi viata.

Un comentariu:

  1. Ai dreptate, Raluca: "o viata fara greutati nu ar mai fi viata", pentru ca tocmai asta este frumusetea vietii: sa privesti inapoi si sa poti zambi, gandindu-te ca ai trecut prin atatea greutati, cu bine!

    Si da...batalia cu briosa se da si in mine :)) Am momente cand o castig si cand sunt tare mandra de mine! :))

    RăspundețiȘtergere

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...