duminică, 14 mai 2017

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordinarul o plictiseste, adoarme daca ii spui ca trebuie sa urmeze anumite tipare. Este fericita atunci cand abia are timp sa respire. Iubeste sa descopere lucruri noi. Adora sa faca programarea sa danseze cu jurnalul Annei Frank si topaie de bucurie atunci cand o noua postare pe blog il invita la cina pe domnul bilant contabil.
            Ea traieste in lumea ei. O lume fara rautate si invidie, o bula a prieteniei si a iubirii. A fost condamnata pentru asta "o sa te loveasca realitatea atat de tare incat nu o sa iti mai revii", i-au repetat asta pana au ramas fara voce. But she keeps moving on. Ia din viata doar ce este bun, isi incurajeaza prietenele sa viseze si parintii sa fie mereu tineri. Zambeste soarelui si imbratiseaza ploaia. Plange si iarta cand este ranita.
           
          Lumea ei are mereu usile deschise, te invita la ea pentru o cana de ceai si briose cu ciocolata,multa ciocolata, daca ramai sau pleci este alegerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...