duminică, 24 martie 2013

Ea

Cred ca asta este cel mai dificil lucru pe care l-am facut in viata mea... de fapt nu cred sunt sigura.
stiti senzatia aia de durere care nu dispare? asa e pentru mine, este ca si cum un pumnal imi strapunge inima de fiecare data cand respir...
daca nu ar fi Ea probabil ca as fi innebunit pana acum... as fi facut ce nu trebuia... nu as fi dormit,mancat...
vreau sa ii multumesc ca imi este alaturi in cel mai greu moment din viata mea, ca imi asculta dramele fara sfarsit, ca imi intelege durerea, dar cel mai importat: ca nu ma judeca.


Iti multumesc ca de 10 ani imi esti prietena!
si ar mai fi multe de spus dar pumnalul imi acapareaza toata atentia...

Un comentariu:

  1. Ca o continuare la poza: " and beat the hell out of the jackass who clarly doesn't deserve the fourth" !!! Promit ca nu te voi lasa sa mori de foame (nu ai cum avand in vedere ca eu mananc incontinuu si impart sau iti fac pofta), ca te voi indopa de inghetzata si ciocolata si barfe nocturne sa iti distrag atentia, ca iti voi asculta nebuniile fara sa te acuz si ca voi scrie o carte despe viata ta!! AM ZIS!!! E prea tarziu acum sa te apuci sa scrii despre viata ta, pentru ca e luata! O poti lua pe a mea.:))
    O prietenie de o viata valoreaza mai mult decat orice pe lumea asta! E incredibil sentimentul pe care il am atunci cand vorbesc cu tine, stiind ca am libertatea sa spun orice, ca ma cunosti si nu ma judeci chiar daca sunt incapatanata si obsedata de Justin Timberlake!
    <3

    RăspundețiȘtergere

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...