sâmbătă, 20 iunie 2015

2 prosti

           Oamenii se schimba... nu-i asa?
           Ea este cu cativa ani(nu multi) mai mica decat el, El are varsta, dar nu are maturitatea.
          O zi,  5 secunde, un friend request, o invitatie. Asa a inceput, repede, pe nepregatite ca doar suntem in epoca vitezei. Au iesit, totul a fost bine si frumos, zambeau des si se sorbeau din priviri, au urmat si alte intalniri la fel de frumoase. Pe cat de repede a inceput, pe atat de repede adevarul i-a lovit fix in fata atunci cand Ea se astepta mai putin,El stia,dar nu accepta.
     
           Imaginatia lui: ea o sa faca ce vrea el, ca doar el este masculul Alpha, cel mai tare, irezistibil.
          Imaginatia ei: toata aroganta asta este doar o masca, de fapt el este bland si grijuliu, doar ca are nevoie de cineva sa il ajute sa isi dea masca jos.

          Realitatea: El este un arogant obisnuit sa obtina tot ce vrea, Ea naiva, cu gandul la povestile de dragoste din carti.
          Astea sunt datele problemei(cine spune ca iubirea si matematica nu se inteleg bine?), necunoscuta este calea de mijloc,daca exista una, ca doar si problemele din culegerile de mate din liceu mai au unele mici greseli care fac obtinerea rezultatului imposibila.
          Daca exista sau nu o solutie pentru ei inca nu stiu, dar o sa imi dau toata silinta sa rezolv problema si sa ii dau necunoscutei x masca jos, sa vedem si noi cine este si daca a meritat tot efortul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...