marți, 14 ianuarie 2014

Truli

   Blogul meu este personal, ma descrie, daca il citesti o sa ajungi sa ma cunosti.
   Truli sunt eu, cu bune si rele, cu momente in care as plange fara oprire si momente cand zambesc fara motiv. Truli este adolescenta din liceu care a primit aceasta porecla pentru ca vorbeste prea mult si in acelasi timp este studenta, angajata, fiica, sora, prietena.
    Nu m-am priceput niciodata sa ma descriu,dar blogul vorbeste pentru mine; chiar daca nu am mai scris de mult asta nu inseamna ca am uitat de el, ca nu am mai plans sau zambit, ca nu am mai simtit, ci ca am avut mai putin timp liber. Incerc sa fiu peste tot si sa petrec timp cu toti cei dragi mie, dar este greu, mai ales cand ziua este atat de scurta si am atatea de facut.
    O sa incerc sa scriu mai des(asta este o promisiune pe care mi-o fac mie) pentru ca imi place, ma ajuta sa ma destind putin dupa o zi agitata,pentru ca este "locul" unde ma intorc de fiecare data cu placere. Nu imi mai ramane de spus decat: pe curand!

3 comentarii:

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...