luni, 27 ianuarie 2014

Acolo

   
    Sunt aici de mult timp (poate de prea mult timp), atat de mult incat am plecat. Nu cu trupul, ci cu sufletul.  Sunt undeva departe, intr-un loc in care obisnuiam sa ma simt acasa. Acolo unde nu exista timp sau spatiu, unde nu stiu nimic despre trecut si nu ma intereseaza ce va urma.
     Sa nu crezi ca aici totul este roz, nu, aici totul este in alb si negru, atat. Doar ma cunosti, pentru mine nu exista nuante de gri, aici viata se imparte in tot sau nimic, fara jumatati de masura, exact ca la inceput(unul dintre ele...).
     Nu incerca sa ma cauti, nu o sa ma gasesti! Sunt ocupata, ma joc de-a v-ati ascunselea cu persoana care am fost candva si cu cea care o sa devin. Am crezut ca am castigat, dar surpriza: cea din trecut a reaparut...

2 comentarii:

  1. Frumos textul si interesanta "paralela" tu - tu, cea din trecut...asa ni se intampla tuturor din pacate, obisnuim, ca atunci cand nu ne simtit comod in prezent, sa ne reintoarcem in trecut, acolo unde ne simtim "ca acasa".
    Frumos si interesant!

    RăspundețiȘtergere

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...