joi, 27 septembrie 2012

ordinary day

Astăzi,eu si iubitul meu ne-am decis sa profităm de ziua însorită de toamna si sa ieşim la iarba verde, asa ca ne-am luat paturica, tablele si un suc si ne-am postat la umbra unui copac.
am făcut si cateva poze pe care o sa vi le arăt si vouă mai jos.






6 comentarii:

  1. Iubesc sa-ti privesc zambetul , inocent si plin de dragoste , zambetul cu care imi umpli sufletul . Iubesc sa te privesc in ochii tai profunzi , sa vad mai departe de ei , sa simt cum plutesc intr-o lume paralela in care suntem doar noi doi , sa ma umplu de iubire , de fericire . Scumpa mea , cand zic ca vom fi mereu impreuna , asa va fi, sufletele noastre s-au unit in zile precum cea de azi, si se tot intrepatrund din ce in ce mai mult in zile in care soarele ne este prieten si intinsi pe spate privim cerul albastru si ne simtim cum lumea este numai a noastra.Pur si simplu Te iubesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma lasi fara cuvinte.... ti-am spus ca ai un mod foarte frumos de a scrie. te iubesc! ma reindragostesc in fiecare zi de tine, de ochii tai mari si caprui, de zambetul tau care ma hipnotizeaza.

      Ștergere
  2. Raluca, citește împreună cu iubitul tău, o carte deosebită pe care v-o recomand cu căldură și care se numește AM IUBIT O FATĂ de Walter Trobisch.

    Aștept impresiile tale, să-mi zici și mie cum ți s-a părut cartea...
    Poți să postezi un comment pe blogul meu și ți-l voi aproba.

    http://tomisthecat.ro/am-iubit-o-fata-walter-trobisch/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Raluca, nu este întâmplătoare această despărțire, ȘTIE BUNUL DUMNEZEU DE CE S-A ÎNTÂMPLAT ACEST LUCRU, totul are un scop bine determinat în viața ta, nimic nu se întâmplă fără voia Domnului !

      După ce vei citi această carte, vei înțelege mai bine niște lucruri, vei trage niște concluzii, vei privi totul din altă perspectivă, cu mult mai multă prudență și înțelepciune !

      Fii binecuvântată !

      Ștergere
    3. LA MULȚI ANI, Raluca !

      Ai citit cartea AM IUBIT O FATĂ scrisă de Walter Trobisch ?!?
      Te rog mult să faci un mic efort să o citești, mai ales că e o carte destul de mică și poate fi citită în doar câteva zile.

      Îți doresc ca Domnul să-ți dea un An Nou binecuvântat !
      Fie ca în 2014 să ai parte de bucurii și împliniri, să trăiești în ascultare de Dumnezeu și sub călăuzirea Duhului Sfânt !

      Ștergere

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...