marți, 25 septembrie 2012

Fericirea

Ce este fericirea? toţi suntem în căutarea ei
nu ne putem plange de viaţa noastră: suntem sănătoşi, avem un acoperis deasupra capului. avem ce mînca, o familie care ne iubeşte si prietenii care sunt alături de noi.
atunci de ce nu suntem fericiti? ce ne lipseste?
ne pierdem in detali, in dorinta de a avea din ce in ce mai mult si uităm sa ne bucurăm de ceea ce avem.
noi vrem iPhone 5, iar cei care muncesc in strainatate se bucura de fiecare minut petrecut la telefon cu cei dragi chiar dacă este un telefon alb-negru.
noi vrem vilă cu piscină si batranelul din fata covrigariei se multumeste cu o camera unde sa se adaposteasca de ploaie si de vant.si exemplele pot continua.
ar trebui sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem, sa pretuim micile momente din viaţa in care suntem fericiti.sa ne bucuram de o raza de soare toamna tîrziu, de o cafea buna dimineaţa, de zambetul persoanei pe care o iubim, de mancarea gatita cu atata dragoste de mama.
hai sa fim fericiţi pentru ca avem suficiente motive!

2 comentarii:

  1. corect!toti suntem in cautarea fericirii, dar oare cati dintre noi suntem capabili sa o recunoastem atunci cand o gasim? cei ce o gasesc prea repede se gandesc ca e imposibil sa gaseasca fericirea atat de repede si asa de usor si reusesc sa strice totul, iar cei ce o gasesc greu devin atat de prinsi in actiunea de cautare incat nimic nu ii va multumi.Fericirea ar trebui sa fie un lucru normal,oamenii ar trebui sa vada frumosul din fiecare lucru minunat din vietile lor....insa asa cum bine spui si tu ne pierdem in detalii neimportante si pierdem din vedere lucrurile care fac sa merite osteneala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fericirea este SĂ-L ALEG PE DUMNEZEU ÎN INIMA ȘI ÎN VIAȚA MEA și atunci voi fi cu adevărat binecuvântat, voi avea un cămin, o familie frumoasă și toate celelalte lucruri de care am nevoie pe acest pământ iar mai presus de orice voi dobândi mântuirea. Acesta e secretul fericirii...

    Doamne, eu aleg să Te urmez ! Raluca, nu vrei să faci și tu la fel ?!?

    http://www.youtube.com/watch?v=DtaVLUXGihI/

    RăspundețiȘtergere

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...