marți, 15 aprilie 2014

Schimbare

      Stiu ca este doar o reclama, dar este una reusita, care te pune pe ganduri.
      Toti ne dorim in viata stabilitate financiara, o cariera de succes, unii chiar si faima. Ne plangem ca traim intr-o lumea rea, ca ar trebui sa se schimbe una sau alta, dar nu facem nimic in acest sens, asteptam mereu de la altcineva sa faca ceva.
     Pe mine aceasta reclama m-a facut sa realizez ca in ultima vreme am fost superficiala, m-am gandit prea mult la ce mi-as dori din punct de vedere financiar si am uitat ca nu doar asta conteaza, m-am concentrat pe aspecte importante-dar nu esentiale- si am uitat ca lucrurile mici sunt cele care fac viata mai frumoasa.
     Multe persoane-printre care si eu- ar trebui sa invete sa ofere mai mult celor din jur, sa zambeasca mai des, sa comunice mai mult (preferabil fata in fata) si (de ce nu?) sa lase copilul din interiorul lor sa iasa la suprafata.
     Daca vrem sa se schimbe ceva in Romania sau in lume ar trebui sa ne schimbam noi, daca nu facem nimic, exact asta o sa primim: nimic!
     Nu o sa avem o padure daca 5 persoane planteaza cate un copac, dar o sa avem un inceput, o speranta ca in viitor putem sa ne asteptam si  la altceva.

Un comentariu:

  1. Ai dreptate, Raluca. Nu trebuie sa asteptam conditiile optime pentru a face lucruri. Nu trebuie sa fim experti, nu trebuie sa avem talent si cu siguranta nu trebuie sa ne gandim ca altii au facut mai bine, mai frumos sau ca au avut mai multe resurse. Trebuie sa facem lucrurile, pur si simplu. Atat cat putem, asa cum putem, pentru cat timp putem. Si chiar daca nu ies din prima, putem repeta pana devenim mai buni sau pana ies asa cum ne dorim. :)

    RăspundețiȘtergere

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...