vineri, 6 septembrie 2013

Draga mea

   
      Fii sincera cu tine, nu iti place confortul unei relatii cu Mr. Perfect!
      Nu! Tu il vrei pe cel imperfect. Cel care te saruta ca si cum ar fi pentru prima si ultima data cand face asta, care nu iti raspunde 2 zile la telefon, dar apare a 3-a zi la usa ta cu un trandafir jumatate ofilit si cu un zambet de copil poznas.
      Tu vrei aventuri! Vrei sa il descoperi lent, sa ii cercetezi fiecare centimetru de suflet, sa te bucuri de pielea lui arsa de soare dupa ce si-a petrecut toata ziua reparandu-ti masina, pe care oricum nu ai mai condus-o de mult timp.
      Nu, tu nu vrei sa iti petreci noptile in cluburi alaturi de necunoscuti, vrei sa stai acasa, sa mananci pastele mult prea fierte facute de el, sa savurati impreuna o sticla de vin si sa adormi in bratele lui in timp ce vizionati Bonnie and Clyde.
      Si mai presus de toate, draga mea, tu vrei pasiune, vrei o iubire care sa te consume, care sa te faca sa injuri ziua in care l-ai cunoscut si sa iubesti momentul cand ti-a inchis gura cu un sarut.
      Asa ca suna-l pe Mr. Perfect, care te-a sunat de 3 ori astazi ca sa se asigure ca mergi in seara asta in club si spunei ca perfectiunea este plictisitoare.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea ei

           "Iti complici prea mult viata" i-au spus. Stia si ea asta, la fel cum stia si ca o viata simpla nu-i pentru ea. Ordin...